Ett brett tjänsteutbud

Hos oss finner du ett brett utbud av tjänster. Det inkluderar bland annat de nedan.

img

Håltagning

Precis som vårt namn antyder är håltagning en av de tjänster som vi specialiserar oss på. För oss spelar det ingen roll vad det är som det behöver göras hål i eller vilket material det gäller. Vi och våra håltagare har kunskapen och utrustningen för att kunna förse dig med precis den hjälp du behöver oavsett vilket.

img

Rivningsarbeten

Håltagning är inte den enda arbetsuppgiften som vi ägnar oss åt. Hos oss kan du nämligen även få hjälp med olika typer av rivningsarbeten. Detta kan röra sig om arbeten i flera olika storlekar, från de allra mest omfattande projekten till de allra minsta. Tveka därför inte på att kontakta oss oavsett om det handlar om en liten eller stor rivning.

img

Återvinning av byggmaterial

Vi är ett miljövänligt företag som värnar om klimatet. Just därför är återvinning av byggmaterial en annan av de många tjänster vi erbjuder. Låt oss ta hand om ditt byggmaterial så ser vi till att återvinna så mycket som möjligt av det.

img

Golv- och väggsågning

Vi finns också här för för att hjälpa dig med golv- och väggsågning. Detta är mycket effektiva varianter av håltagning som kan göras i flera olika syften. Vi har sågarna för att klara av att såga i även de allra hårdaste materialen.